Thursday, July 21, 2011

"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

Assalamualaikum..




lama dah saya tak join contest/GA.. hehe.. tapi kalau GA senang2 macam ni memang la saya suka bangat! tak yah nak tempek gambar sendirian berhad kan.. maklumla, i ni shy2 kitten..gituuu.. hahaks.. so uols! ni GA terbaru yang saya nak join.. sebelum apa2 jum tengok syarat2 k..


syarat-syarat :
  1. Follow Cik Yana DAN Cik Putih
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry anda. Linkkan gambar tersebut kepada entry anda tu.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY YANG TU
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page cik putih & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu 

senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 
so nak tag shiaaapa?

gorgeous Aimi 
beautiful Fyna
brilliant Sol bling2 


till then...


bye! wasalam... 

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. wahh mcm menarik je ga ni. anyway gudluk =)

    ReplyDelete
  3. join la jugak tau,mya..hehehe =)

    ReplyDelete
  4. sudah check penyertaan.
    thanks for joining.
    Gudluck ! ^^,

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails