Sunday, August 21, 2011

baju raya dah beli?

assalamualaikum..


aduh..perempuan ni kan memang la.. baju raya tak dapat dipisahkan.. kadang belum puasa dah pikir nak baju raya fesyen apa, kaler apa, nak sedondon la, kasut beg belum lagi, pastu tudung pulak kan.. memang kalau dapat bonus raya tu habis licin la.. habuk pun tak menyempat nak sambut raya.. huhu..


kadang kan, perempuan ni suka jek beli yang dah siap tu.. pastu corak lak sama jek, sepapan orang kata.. nanti kang tak pasal2 ada kembar time raya..

tapi serius la, baju raya mahai benor la sekarang.. kalau nak beli yang dah siap tu, ada beads skit pun beratus2.. hadui.. kadang baju kurung biasa je pun.. pun dah RM150.. tapi tahun ni i jimat la.. tak payah beli baju raya.. sepasang mak dah belikan.. sepasang lagi kawan bagi free.. hehehe.. tu pun ada lagi yang nak sponsor baju raya tapi macam tak sempat jek dia nak pos.. tapi takpe, kalau ada rezeki sampai jugak la.. hikhik..

hari tu ada tertengok blogshop ni jual baju custom made.. simple tapi sangat cun.. jum tengok!







taktau la nak cakap..memang berkenan habis la.. tapi sayang............. pre order dah awal2 tutup.. dorang dah buka pre order baru tapi dapat lepas raya.. huaaaaaaaaaa... selain baju2 cute di atas, ada jugak jual maxi skirt, shawl, etc.. sila la jenguk k.. pasti memikat.. hehe..





2 comments:

  1. lawa la.suka yg olive green tu.xbleh nk order dah,xckup bdget.huhu :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails