Friday, November 2, 2012

GIVEAWAY BORDER LACE :by Nisa

 assalamualaikum..

sy memang suka join GA yang mudah-mudah.. mana tau ada rezeki kan.. so kali ni nak join GA from cik Nisadawi.. tempting sangat sebab dapat border lace.. sukanya kalau leh dapat jadi peserta bertuah sebab nisa akan pilih secara random katanya.. jum tengok cara nak join..ni sy copy terus dr blog nisa *dasssarr pemalas.. =p


cara dia mudah + simple
buat je 1 entry tajuk 'GIVEAWAY BORDER LACE'
pastu 
copy paste gambar Header blog Nisa..
link kan Blog Nisa pada gambar header ni ye..=)

dan 
'BUAT AYAT SIMPLE PANDANGAN KORANG DENGAN BLOG NISA'

senang tak? 
CHECKLIST sebelum publish
1- tajuk entry
2- gambar header
3- keterangan pandangan
 
untuk inform Nisa dan memudahkan Nisa jejak semula blog korang yang join,
sila sila lah tinggalkan link kat bahagian komen ye...

untuk pemenang Giveaway ni Nisa pilih secara random ye
siapa yang bertuah boleh la dapat..
(^_^)

bermula dari 29/10/2012 - 5/11/2012
 


senang je kan..? so for me,

1 = done!
2 = done!
3 = pandangan sy dengan blog nisa.. blog nisa menarik sebab nisa seorang yang creative. suka tengok item2 yang nisa buat.. i wish kalau i pun kretip kan bagus.. sighh.. then,from blog nisa boleh dapat banyak idea specially yang comel2.. keep it up, majukan bisnes! =)                                  

siap dah pun.. oh btw, kalau nak join, kena follow blog nisa k.. ^_^

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails