Monday, July 16, 2012

kisah veil

assalamualaikum..

kisah la sangat kan.. baru duk pikio2 nak vail cam mana neh.. actually sy mmg tak minat sangat veil dari jenis kain net.. i prefer chiffon.. tapi tak kisah la kalau eventually terpaksa pakai veil kain net.. tapi kalau boleh nak chiffon.. apsal banyak sangat 'tapi'? err..

so since ngada2 nak veil chiffon, nampaknya kena DIY la kot.. kalau ada bajet lebih boleh la kiranya menempah sajok.. kalau tak, jadi "apa pun tak boleh".. =p


so ini contoh2 veil yang boleh dijadikan inspirasi.. actually banyak lagi contoh2 veil yang super cantik tapi lupa nak save.. pastu cari balik harusla tak jumpa..




















amboi..banyak nye cilok.. haha.. so antara inspirasi2 di atas ada rina, rila, wanie rosli, sugarscarf, radiusite, etc.. rasanya tidak la sukar mana nak buat.. cuma kos untuk masa dan kerajinan je kena tinggi.. kos bahan insya'Allah affordable..




p/s: kalau ada pemilik gambar tak suka, dun hesitate to inform me ye.. nanti sy remove.. ni kebanyakan save dr google image.. =)

12 comments:

  1. veil yang pin di bahu tu comey... dni punya veil order dengan orang butik masa dia p melancong kat bandung.. :) tp simple je dni punya hehe

    ReplyDelete
  2. semuanya cantik2 :)
    saya follow awak :))

    ReplyDelete
  3. dini.. awk pya pn cntik gak kot.. =) tula, sy ni tgk2 eventually sewa yg butik pgantin je.. sob3..

    saila.. tq2.. ku terjah kamu jua.. =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails