Monday, February 3, 2014

laundry room ideas

Assalamualaikum..

hari ni jum cuci mata tengok laundry rooms dari luar.. serius la diorang ni memang kemas.. i wish to have 1 proper laundry room.. taktau la dapat realisasikan ke tak sebab nampak gayanya terpaksa buat laundry area kat luar rumah sebelah dapur.. tapi kena la kreatif kan.. boleh2 ambik idea..

*****all pictures are from google image******











drooling tak... ??? oh my laundry.................

1 comment:

  1. Saya teringin nk ada iron board yg boleh fold masuk dlm dinding. Ala2 mcm gmbr no 3 tu tp board dia hidden from view dan cuma bulak bila nk guna. Sbb sy nk letak kt family area dan nk buat2 smbil tengok tv, anak buat keje sekolah..berangan. Ironing is the most boring chore, xleh buat dlm laundry room kalau bg saya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails