Thursday, January 30, 2014

brown paper bag for wedding

Assalamualaikum..


pasal kahwin lagi..yay!! nay!!

malas nak type banyak2 just nak tunjuk paper bag yang diberi pada tetamu.. vip lain pulak beg nya.. hmm.. waktu i kahwin hujung tahun 2012.. waktu tu sangat 'in' la trend bagi goodies dalam brown paper bag tu.. n then letak doily paper.. i pun terjerumus sekali ke lembah itu..ni list pembelian mak jemah yang serba tak ingat..

brown paper bag kat kedai kek, 1000 pcs = RM 40 kotttt.. tak ingat..
doily paper 100 pcs RM 4 kot... tak ingat jugak.. hahaha..
rubber stamp 1pc = RM10 kottt jugek..
ink (warna purple) = RM 10 kottttt.. (kat popular)

dalam nya letak kuih-muih, gula-gula.. untuk vip (kawan2 jauh and rombongan pihak lelaki) kena guna beg lain sebab ada tambahan barang nak masuk kan, macam buku yassin, cupcake in cute tupperware, handkerchief etc..  i taktau la zaman lani macam mana lak trend dia.. tapi i sangat puas hati la sebab dapat jimat dan still nampak cute je paper bag tu.. matikk la puji sendiri.. hikhikhik...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails