Saturday, September 18, 2010

wah..hati berbunga bungaa....

assalamualaikum...
wah.. kenapakah hati ku berbunga bunga neh? hehe..
alkisahnya..daku telah beli laptop baru..motip nak wat entry pasal laptop baru? takda motip..
saja nak share kegumbiraan..tapi itulah kan..setiap kegembiraan tu tak kira apa pun mesti ada jugak terselit kedukaan..nak gitau..laptop baruku takde lubang mikrofon..huhukk..sangat sadis. macam laptop zaman purbakala.. my previous laptop zaman batu tu pun ada lubang mic tau..isk.. teringat jek kat dia..dia pun elok lagi jek actually..tapi tu lah..sebab laptop zaman batu, RAM pun cinonet, jadi lembab, keyboard pun banyak yang nak type tak lekat huruf.. i sayang dia sangat2..tapi apakan daya, i terpaksa bahagikan kasih sayang i kat anak baru ni..i kena wat keja menaip report, wat slideshow, and still to come nak type thesis.. i harap u paham.. wah, lepas ni kena wat entry khas untuk laptop lama kesayangan.. gituu..


2 comments:

  1. comel nye love tue.. ase mcm nk gigit2 jer..hihihi

    ReplyDelete
  2. jgn la geget..nnt da xjd bentuk love da..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails