Wednesday, February 2, 2011

singapore.. bab 2

assalamualaikum..


hamboi.. bab 2 pulak kan.. tapi bab 2 tak ada dah nak relate kepada khinzir atau porcine atau pig macam bab 1..tak sopan betul kan.. hiss..


hari 1st (separuh)

















ni hari 1st sampai.. ada cerita lawak waktu sampai2 tu..cari hotel tak jumpa.. nasib ada sorang kakak ni baik sangat! bawak kitorang pergi naik ofis dia, then dia tolong carikan hotel. baik sangat..i admit yang singaporean sangat baik dan quite peramah.


then kitorang chek-in hotel 81 sakura kat joo chiat/geylang serai. best sebab murah, bersih dan selesa. lagi 1 kat situ kawasan orang melayu banyak. banyak restoran orang melayu dan makanan halal. so memang tak ada masalah la. sedap pulak tu! ^_^














bye!

2 comments:

  1. yang..hotel tu 1 mlm brapa ye?

    ReplyDelete
  2. $79 klu xslh.. tu dh siap tax, service charge smua..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails