Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN




  • Sila letak tajuk :

  • BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN
  • Sila ceritakan latar belakang anda ..

  • Profesion anda sekarang ?

  • Blog favourite anda .. kenapa ?

  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

  • Impian anda terhadap blog anda ..

  • Tu je... sila tinggalkan url entri anda beserta 'negeri' ..contoh , WWW.BENASHAARI.COM , PUTRAJAYA .. okeh ?
    TUTUP : TENGAH MALAM NI ( 15/3/2011 )
    Tu je la.. terima kasih ...

    checklist!


  • Sila letak tajuk :

  • BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN - done!


  • Sila ceritakan latar belakang anda .. 

  • berasal dari kedah, tapi sekarang stay kat penang.. dah nak dekat 6tahun kat USM.. dah macam orang penang kekdahnye..hehe..



  • Profesion anda sekarang ? 

  • student yo! 



  • Blog favourite anda .. kenapa ? 

  • kalau specific tu banyak.. tapi generally saya suka blog yang realistic.. sebab saya tak suka perkara yang "too good to be true" 



  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 

  • yang meleret2 sangat.. every single thing pun nak report masuk blog.. tapi itu hak dia la kan.. sebagai pembaca pun ada hak nak leave blog yang dia tak suka.. kita tak suka, berdoyon2 lagi yang suka.. fair la tu.. =)




  • Impian anda terhadap blog anda ..

  • semoga blog sihat2 selalu.. *wink




    28 comments:

    1. geng satu negeri..dari segmen BA!

      ReplyDelete
    2. Salam.

      Singgah dari segmen Abg Ben.

      http://rinnkechiik.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

      ReplyDelete
    3. salam singgah dari segmen blog kelahiran :)


      jom jenguk orang MELAKA jugak. heheh

      http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

      ReplyDelete
    4. Follower no. 197, terjah n folo blog rakan senegeri..

      ReplyDelete
    5. singgah dari segmen BA
      salam perkenalan...

      seronoknya dapat kenal blogger2 dari pelbagai negeri!

      ReplyDelete
    6. salam,
      mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

      apisv2 ikut negeri johor

      ReplyDelete
    7. Assalamualaikum.. Kita senegeri ya.. Nadh pun dari Penang.. ;) salam lwat ke blog kamu.. ;) salam kenai ya.. jumpa2 tegoQ la noh.. ;))

      ReplyDelete
    8. salam kenal..terjah dr blog ben...melawat kengkawan kat penang plak.....

      ReplyDelete
    9. salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

      http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

      ReplyDelete
    10. ringkas je impian dye kat blog dye ye.. haha~

      semoga anda dan blog terus maju dan dikenali ramai k! amin~

      ReplyDelete
    11. hara terjah dan folo sekali :)
      melawat balik

      ReplyDelete
    12. eh..blog sihat2 selalu tu macam mana ? he he

      ReplyDelete
    13. hai orang penang, nie orang perak.. tq sudi singgah blog akak.. follow u ye..

      ReplyDelete
    14. miss fyqa singgah n folo :)

      thanx sudi singgah blog yer.

      ReplyDelete
    15. followed. Penangite sini.
      drop by dr BA

      singgah ler : http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

      ReplyDelete
    16. terjah kembali , thanks sebab sudi drop comment dekat blog yang tak seberapa tuh , ceh ahha (:

      ReplyDelete
    17. hi...salam perkenalan dari segmen abg ben..nak makan char koay teow penang la hehe..

      ReplyDelete
    18. hai ! happy blogging, from Selangor..

      ReplyDelete
    19. hyee.

      salam perkenalan dan kunjungan bls dr org kelatan. hihi.

      happy blogging ye ;)

      ReplyDelete
    20. slmt bknlan.
      singgah dari segmen BA.
      n terus follow kamu pinky ^^

      semoga menjadi graduan usm yang cemerlang

      jemput ziarah

      http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/kapal-terbang-vs-kereta-mana-satu-oihh.html

      ReplyDelete
    21. salam perkenalan...datang dr blog BA...kita sama negeri.

      jemput singgah

      http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

      ReplyDelete
    22. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
      salam perkenalan...
      cantik header...simple and elegen..i like..hehe
      http://geekzster.blogspot.com/

      ReplyDelete
    23. selamat berkenalan....saya blogger kl...
      :)

      jom jadi member nak???

      ReplyDelete

    LinkWithin

    Related Posts with Thumbnails