Tuesday, November 2, 2010

apa hadiah konvokesyen??

assalamualaikum..

selamat selamat untuk semua.. hmm, apa nak bagi ek sebagai hadiah konvokesyen? saya nak pergi konvokesyen si dia ni..tapi tak tau nak bagi hadiah apa.. tak mau bagi apa2 boleh? haha..

okay, yang ni antara yang saya terfikir la.. bajet kot.. ngeh3..




belt dan wallet



necktie..


formal shirt untuk dia pergi keja.. (wahhh, smartnye!) ngeh3.. ;p
itu lah antara idea2 saya.. nak beli kasut, jam, dan lain2 tu selalunya mahal..kalau nak beli yang cikai boleh,tapi takut tak berkualiti dan tak tahan lama.. saya ni pulak sekarang ni kena berjimat cermat amalan mulia..hehe.. 














tapi..eventually.....saya fikir saya hanya nak bagi ini sahaja...
 sejambak bunga (sebab dia cakap nak bunga dari saya) holloh3..

 dan saya nak selitkan coklat.. ^__^


takpe la dear..nanti saya dah keje saya beli yang best2 bagi kamu ye..


tapi kamu kena bagi saya dulu sebab kamu dah keje.. kahkahkah.. (tak sopan kau gelak camtu..haihh)



so,ok tak hadiah jambak bunga dan coklat sahaja?? huhuu..

pelis cakap ok.. T__T

2 comments:

  1. bg bunga pun best jgk..mesti dia suke =)

    ReplyDelete
  2. tula.. last2 jadi benda lawak.. apa pun tak bagi.. huhuu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails