Thursday, November 25, 2010

contest :: kids & baby photo contest

assalamualaikum..

bismillahirahmanirahim.. emm,nak join contest ni..hehe.. meh nak cerita pasal contest ni ye..

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua cik saffiyyah. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog barunya :)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda disini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  15 disember 2010 .tetapi terpulang pada cik saffiyyah jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.



banner contest
*letak di sidebar dan di dalam entry
p/s :: selamat mencuba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ok, nak tag:
cik khumaera
cik nurul
puan dot
ct soleha
farhana
syaza
noona
puan pja

sudi2kan lah join.. senang je, mana tau ada rezeki kan.. 

ok,ni gambar anak buah saya.. ^_^




aloloorrr..macam nak geget2 je budak neh! huhuu...









psst! kalau menang boleh buat hadiah birthday saya ni.. hikhikhik..

5 comments:

  1. alalaallala comell nya dia ni......

    ReplyDelete
  2. ala,kalo ite masok mmg kalah r..coz ankbuah pinky lg cumel..mwahaha
    btw thanks for tagging

    ReplyDelete
  3. wah,beshnya hadiah contest ni!!hee..thanks for the tag,nnti nk korek gmbar lama2;)

    ReplyDelete
  4. comel nye si kecil itu!!!
    nakkkk....nak join cntest ni.

    =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails