Tuesday, November 16, 2010

makan aiskrim mekdi

assalamualaikum..


lately boleh dikatakan saya almost setiap hari pergi queensbay.. ada apa? ada la.. hehe.. so, sambil2 tunggu tu saya suka makan choco top mcd tu.. ntah, kadang rasa macam addicted..tapi fikir2 balik, nafsu je tu.. kalau tak makan ok jek, tapi disebabkan bosan, mesti nak makan choco top tu jugak..


then makan sambil jalan2 dalam queensbay tu..yela, dah la sorang2 kan..biarla choco top mcd saya tu temankan saya sambil berjalan.. sedap woo! saya suka makan chocolate.. pastu ada aiskrim lak, mantap ah..



jalan.. pastu lalu kat macam kiosk2 kat tengah tu kan..ada la ramai promoter laki situ..diorang tengok je saya makan aiskrim tu..pandangan pelik.. waktu tu saya baru nak start makan sebab saya suka bagi coklat tu betul2 keras baru makan.. kebetulan bentuk aiskrim tu sedikit cacat..huhuh, saya tengok pun macam nak gelak sebab pelik panjang semacam tapi abaikan jek,janji sedap..

diorang tengok pelik.. ramai2 tu, boleh kata semua la pandang.. abaikan jek..

then terbaca ni kat salah satu forum..




i rasa tak semua laki camni lah.. ni yang over kot.. sampai macam tu, susah la.. maybe kat queensbay tu diorang heran tengok aiskrim saya pelik semacam, sebab saya bukan jenis makan aiskrim jilat2.. saya gigit.. hehehe..

4 comments:

  1. pasni makan sundae dlm cawan je la..nak makan jilat2 org pandang pelik..isk2 (dorang ni fikir kotoq je)

    ReplyDelete
  2. nurulfaridah: yay! sodap kan? ^__^

    ReplyDelete
  3. ct soleha: tulakan..? tak abis2.. susah benau..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails