Saturday, November 20, 2010

ramai buat wishlist ni..

assalamualaikum..

sebelum2 ni selalu saya baca jek orang lain buat wishlist.. yela, bila hampir je birthday masing2 mesti ada benda idaman yang diri sendiri nak kan.. tak kisah la orang lain hadiahkan or sendirian berhad beli.. actually saya tak dapat nak fikir apa yang saya nak..

eh,jap..actually ada..tapi absolutely takleh beli dengan duit.. huhu.. takpe, yang tu saya sabar je dulu..mana tahu tahun dapat apa yang saya nak tu.. sesuatu yang takboleh beli dengan wang ringgit.. hehe..

so, sekarang ni kena otak sedang bekerja keras fikir nak buat wishlist.. (poyo jek..macam la ada yang nak hadiahkan..) T__T

ok, wishlist tu akan menjelma...






bye! ^_^

5 comments:

  1. nurul: ololoo,cik nurulbadiah cun.. ;)

    cikbelog: err, naper terer sgt neh? heheh.. ;p

    ReplyDelete
  2. tak tahu lg nak wish ape.. heheh.. ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails