Friday, December 3, 2010

babies!!!

assalamualaikum..


suka sangat babies..kids.. comel jek macam nak geget2!!


serius, anak2 buah saya kalau yang kecik2 tu, tambah2 yang newborn babies tu, memang siap la.. hampir2 nak kena geget la diorang.. bukan hampir, memang dah kena geget! (tapi geget2 manje jek..) hehehe... anybody, yang suka babies jugak?? jum layan.....








babies in a row..wow, yang 2nd from left tu sexay mata dia.. hehe


babies in a row lagi..



amboi..kusyuknye.. dengar apa lah tu kan.. macam2 gaya.. ^_^


ohhhh..comel macam patung! ke memang patungss?? huh



adeh!



very the comels!! 



ni pertandingan apa ntah.. sian..ada yang sampai nangis2.. huhu



yang ni serius sangat menarik!!
sebelum.....jeng3..


selepas! hiyak!! semua anak cyclops!

and last but not least yang paling gorgeous, sweet, cute antara semua.. mempersembahkan...........



























































































seremmmmm! boleh nightmare!!







bye! ^_^

2 comments:

  1. hahahahahha....baby in pink pyjama tu nampak sama jer muka diorng...pelik jer...comelll

    ReplyDelete
  2. tula..macam patung je kan.. hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails