Friday, December 17, 2010

tolong buang TUSI dalam tong sampah!!

assalamualaikum..


kamu tahu tak tusi tu apakah? saya pun tak tahu. nasib baik saya buang dulu baru baca. kalau saya bac dulu sebelum buang *pengsan 44 hari..


semalam pergi toilet tingkat atas.. pergi toilet jangan tanya nak buat apa.. *pang!
daku bukan nak pergi touch up ke apa okay. bedak sebutir pun tak bawak. tak mainat lah mak nak mekap2  time masuk lab nih. tak masuk lab pun mak maleh. so panggilan alam semulajadi telah membawa daku ke sana..

nak masuk jam*** tu (cet, malu nak sebut jamban) <----tapi taip jugak)) kena la ambik agen pengelap kan.. apa dia adik2? ya.. tisu.. atau orang putih kata tissue..(err,orang tak putih pun panggil tissue kot..! haishhh...)

tisu ni macam kat toilet awam tu, lekat kat dinding yang spesis besau tu.. tarik..tarik..kasi panjang punya terbaca notis kat bawak kotak tisu tu.. terbahak2 daku sengsorang macam nak kena sawan ayam..





terkedek2 jugak ulu ati tahan gelak.. kenapa nak tahan pulak sedangkan daku sorang saja dalam toilet waktu tu? ------> tidakku tahu........










bye! ^_^

2 comments:

  1. hahaha..
    lawak2
    now i know
    not tisu..but tusi..
    hahaha

    ReplyDelete
  2. hehe.. tusi ye.. takpun tusyee.. ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails