Tuesday, October 19, 2010

yay! hadiah hadiah hadiah

assalamualaikum..


actually hari tu saya ada join satu contest ni. 1st time join tau, tak sangka menang saguhati. yay! suka sangat.. contest tu anjuran cik bihah.. dia sangat comel okay. i adore her sebab dia berani nak bergaya. saya memang tak berani tau..hehe.. http://www.emocutez.com


so tajuk contest tu GIVEAWAY CUTI-CUTI MALAYSIA. memang tak expect boleh menang saguhati pun sebab tajuk contest dahla cuti-cuti malaysia, saya pulak bukan bercuti, dan bukan di Malaysia. saya cerita pasal saya pergi umrah dengan mak kat Mekah Madinah. tapi cik bihah baik hati sangat bagi saya dapat saguhati. hehe.. ni entry bertuah tu





Nak tahu saya dapat apakah? apakah itu?? 
http://www.emocutez.com

apa? tak mau tahu pun?? 
http://www.emocutez.com

takpe, saya tetap nak riak jugak tunjuk.. padan muka anda.. 
http://www.emocutez.com


ini dia cik bungkusan bertuah.. sampai dalam pukul 10 am tadi, saya baru nak kuar rumah pergi lab, encik posmen datang mintak autograf. thank you encik posmen sebab mintah autograf saya. saya tergaru nampaknya.. http://www.emocutez.com


jadi, apakah hadiahnya? apakah? sila sabar.. saya sedang riak nak tunjuk hadiah 1st time menang contest..




















































tadaaaaaaaaaaaaa






























buka mata okay...



























apa tu? macam felik jek kekdahnye...



































yay! its a shawl.. sangat2 suka.. bertambah koleksi shawl.. thank you cik bihah.. lain kali buat lagi tau.. lepas nk nak bagi dapat hadiah utama pulak.. tahu, mesti hadiah utama lagi gempak..bertuah orang tu kan.. tahniah!


oleh itu, silalah menjenguk dan membeli belah di blog cik bihah. sumpah barang2 dia sangat cute dan sangat affordable.. geram jek tengok, tapi nak buat macam mana, sekarang ni tengah kemarau.. orang lain subur je tanah jajahan kan? kita ni kemarau manjang.. bila nak hujan? hahahaha.. sedih..tapi buat buat gelak hahahah.. hahahaha lagik. kali ni memang gelak betul.  http://www.emocutez.com


jum ke blogshop cik bihah!!!!!


2 comments:

  1. Thankz for the entry tao yunk.. =)

    ReplyDelete
  2. oh, cik bihah.. ur most welcome! tq bagi adia tu.. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails